Click Consult d.o.o

POLITIKA PRIVATNOSTI​

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Click Consult d.o.o vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

Clickconsult.me (u daljem tekstu websajt) obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše web stranice. Kako biste što kvalitetnije iskoristili vreme provedeno na našim stranicama, potrebne su nam određene lične informacije o Vama, koje će nam pomoći da Vam pomognemo i prilagodimo sadržaj Vašem ukusu i željama.

Molimo, pročitajte ovu izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može mijenjati, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

 

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Websajt traži Vaše lične podatke samo ako želite koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite forme na našem websajtu.

Posetite li websajt, naš web provider automatski bilježi podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vrijeme posete, adresu web stranice s koje ste došli te sve informacije o stranicama koje posjetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obavješteni na svim stranicama websajta.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

 

POLITIKA KOLAČIĆA

Korišćenjem našeg websajta saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju websajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo.